Despre noi


Dupa o perioada de 7 ani in care activitatea s-a desfasurat sub forma PF MIHAI M VALENTIN EXPERT EPI in urma cererii tot mai mari de servicii de evaluare in anul 2014 ia fiinta MIRVA REVALCON INVEST SRL.

MIRVA REVALCON INVEST face parte dintr-un grup de firme care colaboreaza pentru a oferii servicii clientilor in urmatoarele domenii : consultanta in evaluare – evaluarii de companii, actiuni si parti sociale, afaceri, proprietati imobiliare, bunuri mobile; consultanta imobiliara, cadastru, audit energetic, contabilitate si consultanta fiscala, insolventa.

In cadrul grupului direct sau prin partenerii specializati pe fiecare segment in care ne desfasuram activitatea, furnizarea de servicii integrate clientilor este cheia succesului nostru. Ne concentram pe crearea unei echipe de profesionisti.

Vom continua sa fim un grup care demonstreaza cunoastere, care este permanent informat de noutatile in domeniu, cu o preocupare reala pentru calitatea serviciilor oferite si in continua expansiune in ceea ce priveste domeniile in care suntem prezenti in piata. Consideram ca oamenii sunt cea mai importanta resursa a grupului si fundamentul succesului nostru.

Pentru a deservi cel mai bine clientii nostrii, incercam sa aducem cei mai buni angajati din domeniu sau sa colaboram cu firmele situate in top cu recomandari foarte bune in domeniile in care isi desfasoara activitatea.

Dorim sa cream un mediu de afacerii de buna calitate, incredere, respect, responsabilitate si profesionalism; avem angajati si colaboratori persoane care vor o cariera, un scop si rezultate clare, dar si care sunt angajate profund in a oferi un serviciu superior in mod constant si a realiza o productivitate superioara; de a promova dezvoltarea profesionala si libertatea personala, incurajam munca in echipa, inovatia si responsabilizarea; pretindem cel mai ridicat standard etic de la altii si de la noi insine.

VALENTIN MIHAI – partener senior in cadrul firmei este din anul 2008 membru titular ANEVAR (Asociaţia Naţională a Evaluatorilor din România) pe segmentul Evaluator de Proprietati Imobiliare si din anul 2012 pe segmentul Evaluator de Bunuri Mobile. Lucrările sunt realizate cu respectarea Standardelor ANEVAR si a Standardelor Internaţionale de Evaluare (IVS), cod fiscal si legislatia in vigoare.

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20131226/xcache.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20131226/xcache.so: cannot open shared object file: No such file or directory

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: